DJ Bröllop Stockholm – Bröllopsfest

DJ Bröllop Stockholm   DJ Bröllop Stockholm

Bröllopsfesten, ett minne för livet, både för brudparet och gästerna. Dansen brukar vara avslutningen på bröllopsdagen och är ofta det som skiljer en trevlig kväll från en helt fantastisk kväll! Boka mig som DJ Bröllop Stockholm.

Här kan du titta på en filmsnutt från en bröllopsspelning

För mig som ”Bröllops DJ” är det viktigt att hela tiden vara observant och känna av stämningen. Alla generationer ska ha lika trevligt på dansgolvet. I normala fall startar en bröllopsdans med brudvals och fortsätter sedan med musik som tilltalar den äldre generationen, men som även fungerar för alla. Därefter varierar kvällen upp och ner i tempo och i växling mellan årtionden och musikstilar.

Jag har under mina 30 år som DJ spelat på flera hundra bröllop och vet att det inte bara måste vara musikvalet som måste vara perfekt under själva festen. Det är lika viktigt att du som ordnar bröllopet kan känna dig trygg i att allt runt dansen fungerar. Jag kommer i god tid och håller de tider vi kommit överens om. Jag är snyggt klädd och dricker självklart endast alkoholfria drycker när jag arbetar. När du gjort din bokning av mig som DJ till ditt bröllop ska du kunna känna dig trygg att allt runt dansen fungerar.

Jag spelar över hela Sverige. I Stockholm ingår resan i priset! När du bokar mig som DJ går vi tillsammans igenom hur ni önskar att det ska fungera runt dansen på kvällen. Vilken tid ska dansen börja? Vilken låt ska dansen starta med? Vilka är era bästa danslåtar? Önskar ni att jag riggar anläggningen innan middagen. Behöver ni mikrofon och högtalare under minglet och middagen?

Välkommen att hör av dig om du vill veta mer om hur jag arbetar som bröllops DJ eller kanske göra en bokning!

Titta gärna vad jag spelat på andra bröllop i mina Spellistor.