DJJulfest

Vill ni ha ett riktigt roligt dansgolv på er fest?

Julfest dans

Låt er julfest bli något extra! DJ julfest!

Med en DJ julfest på som sköter underhållningen efter julbordet, snygg ljusanläggning och bra ljud kommer gästerna att minnas julfesten länge. Jag kommer med ljud- och ljusanläggning och spelar en stämningshöjande mix av gamla och nya hits.

Visst är det trevlig att samlas och äta gott och önska varandra god jul. Med en DJ som sköter dansen efter middagen finns goda förutsättningar för att den trevliga kvällen ska utvecklas till ett riktigt party! Jag spelar på allt från små fester på det lilla kontoret till stora tillställningar med flera hundra gäster.  Om ni önskar kan jag vara på plats redan när gästerna kommer och spela stämningsfull ”till glöggen”.  Jag kan även spela julmusik under middagen. Givetvis är jag då lyhörd för   när en snapsvisa ska sjungas eller någon håller tal och sänker ner musiken. Jag kan också ha med mig mikrofoner till den som vill hålla ett tal, eller kanske leda snapsvisorna.

Är lokalen ni ska vara i inte så tillräckligt mysig och ”julig” kan ljussätta lokalen den med stämningsljus. Varma färger som ökar julkänslan.

Priser DJ Julfest hittar du här

Hyra ljud och ljus till julfesten

Vill ni hyra ljud och ljus till julfesten? Vi har det mesta som behövs inom ljud och ljus för julfesten. Ni kan välja mellan att få allting levererat och monterat eller att ni monterar samt hämtar & lämnar tillbaka själva. Vår utrustning för uthyrning hittar du här.

Julfest