Välkomstdrink till bröllop

Vad jag spelar

 

Jag kan spela allt från swing till hyperaktuella ”floorfillers”.

 

De senaste hitsen, soul, disco, rock, schlagers och svensk pop spelas med medryckande glädje, liksom både gammeldans och svensktopp. En kväll på mitt dansgolv är en salig blandning av glada, välkända taktfasta låtar som spänner över alla musiktyper.

Temakvällar, t ex 60-tal, 70-tal, rockkvällar eller varför inte en afton med latinamerikanska rytmer, är mycket uppskattat.

 

Jag spelar för er och är självklart lyhörd för önskemål från gästerna under kvällen!

 

När du bokar mig går vi igenom vad ni och era gäster gillar att dansa till. Ni får gärna skicka mig en ”önskelista” innan festen. Självklart tar jag emot låtönskningar även under festen!   

 

Välkomstdrink till bröllop