Välkomstdrink till bröllop

Vad spelar DJ Mattias för musik?

Vad spelar DJ Mattias för musik? Jag kan spela allt från swing till hyperaktuella ”floorfillers”.

Vad DJ mattias spelar för musik? Jag har roligt när publiken har roligt. Vare sig jag spelar t ex soul, house och disko (som tillhör mina egna favoriter) eller dansband, eller rock n’ roll, eller hiphop, eller salsa, eller…

De senaste hitsen, soul, disco, rock, schlagers och svensk pop spelas med medryckande glädje, liksom både gammeldans och svensktopp. Eftersom jag spelar på partyn innebär varje kväll ”en ny publik” med en blandning av gäster jag inte spelat för förut. Ingen kväll på mitt dansgolv den andra lik, så jag spelar för just dina gäster och väljer låtar som passar in på ”ditt dansgolv”. är En kväll på mitt dansgolv är en salig blandning av glada, välkända taktfasta låtar som spänner över alla musiktyper.

Jag är vad man brukar kalla en Party DJ. En party-DJ & bröllops DJ har en väldigt bred skivsamling men kanske inte allt inom alla olika musikstilarna. En klubb-DJ har ofta en specialiserad skivsamling. En DJ som spelar man t ex mest på hip-hopklubbar har ALLT som gäller hiphop men oftast begränsat med annan musik.  En viktig egenskap som party-DJ är att hitta de låtar ur olika musikstilar som alla gillar att dansa till, även om man inte gillar just den musikstilen – vare sig jag spelar ny musik, dansband, R & B, hårdrock eller något annat.
Temakvällar, t ex 60-tal, 70-tal, rockkvällar eller varför inte en afton med latinamerikanska rytmer, är mycket uppskattat.

Jag spelar för er och är självklart lyhörd för önskemål från gästerna under kvällen!

När du bokar mig går vi igenom vad ni och era gäster gillar att dansa till. Ni får gärna skicka mig en ”önskelista” innan festen. Självklart tar jag emot låtönskningar även under festen!  

Vad spelar DJ Mattias för musik
Ett glas champagne kanske?

Här kan du se en filmsnutt från en av mina spelningar 

Priser och fakta hittar du här