Mattias Nyström

DJ Mattias – Hur jag spelar

DJ Mattias spelar allt från gammeldans till techno.

DJ Mattias. Jag arbetar i dag i huvudsak på bröllop, företagsfester och event, studentfester, födelsedagar och liknande. Med min erfarenhet (40 år i branschen 2021!) och breda skivsamling kan du med förtroende boka mig till din fest!

Mattias Nyström

Min skivsamling täcker in bland annat:
* Aktuell ”list-musik”
* Disco & soul
* 70- 80- & 90-tal
* Svenska klassiker
* Rock & pop
* Latin & salsa
* Dansband & svensktopp
* House, HipHop & techno

Ansvar är viktigt!

När du har fest, vare sig du ska gifta bort din dotter, dig själv eller ordna ett evenemang på ett företag är det väldigt mycket som måste fungera. Därför är det en viktig del i min service att du kan lämna hela ansvaret för musik och underhållning till mig. Jag håller de tider vi kommit överens om och dricker självklart endast alkoholfria drycker när jag arbetar. När du bokat mig som DJ ska du inte behöva tänka mer på musiken förrän första låten börjar. Och du ska känna dig säker på att allt som har med dansen att göra fungerar

Jag har med mig allt som behövs till dansen när jag kommer. Bra ljudanläggning som anpassas efter storleken på lokalen och antal gäster, ljusanläggning till dansgolvet och givetvis all musik. Det enda jag behöver på plats är ett vanligt eluttag inom 10 meter samt ett bord med ”vanlig matbords höjd”, ca 70x120cm eller större.

Filmsnutt  DJ Mattias spelar på en Cowboyfest

Högt  = bra? Min volymkontroll fungerar väldigt bra. -Jag spelar precis så högt, eller lågt ni vill!

Önskelåtar är bra låtar?
Ja, önskelåtar är bra låtar. Givetvis tar jag emot önskelåtar under kvällen. Dessutom kan du som ordnar festen ge mig en önskelista i förväg om du vill. Det brukar bli en bra grund för mig att ha när jag kommer till din fest.

Priser och fakta hittar du här