Dans på studentfest

DJ Studentfest & studentflak

DJ med ljud och ljus Student 2024.  Pris från 5000:-

Försäkra dig om det bästa ljudet till STUDENT 2024. Boka nu med fri avbokning. (Se bokningsregler längst ner på sidan):

Tiden går fort och det är hög tid att boka allt kring student 2024! DJ Studentfest. Musiken är en viktig del i ett roligt studentfirandet. Vi har den perfekta Disc Jockeyn till firandet. Önskar ni det hetaste dansgolvet till studentfesten? Vill ni ha en DJ med riktigt stor ljudanläggning på studentflaket? Vill ni ordna en grym champagnefrukosten med live DJ på plats? Gör en bokning redan idag för att försäkra er om att ha den bästa musiken på ert studentfirande!

För information och bokning ring 070-765 24 27

DJ Studentflak! Boka DJ med grymt ljud på ditt Studentflak? Endast 5000:-140 glada studenter dansar så att lastbilen hoppar

Med en duktig DJ och riktigt bra ljudanläggning blir ert studentflak det galet hetaste! Med min stora ljudanläggning blir ert flak det galet hetaste partyt som folk kommer att prata om länge! Jag spelar en skön blandning av nya partylåtar, gamla hits och annat som får flaket att koka!

Observera att jag EJ hyr ut endast ljudanläggning till studentflak och studentfest utan endast i kombination med DJ eller tekniker.

Filmsnutt från studentflak där jag spelar!

Jag spelar den musik ni vill. På studentflak passar oftast en blandning av de senaste hitsen och gamla klassiker som alla känner igen och kan sjunga med till. Självklart går det bra att lämna en lista med önskelåtar innan. Givetvis får gästerna på flaket gärna önska låtar.

Vill ni ha en egen DJ? Det går självklart bra. Jag åker med som tekniker och håller koll på att allt fungerar. (Detta på grund av de stora riskerna med att det kommer exempelvis öl i utrustningen under studentflaket.)

I priset ingår stor ljudanläggning med två stycken JBL 18′ basar (1200w styck) två stycken12’+2′ toppar (600w), Pioneer DJ controller samt elverk. Riggning och ca 2 timmars spelning ingår i priset.

Det behövs ca 1,5m utrymme  längst in på flaket för anläggningen och DJ ska få plats. 

DJ Studentfest från 6500:-Dans på studentfest

Dansen är ofta det som skiljer en rolig studentskiva från en fantastisk. Jag blandar de senaste hitsen med RnB, house, disko, soul och klassiker från 70 & 80-talet. På ”mitt dansgolv” får ni de senaste hitsen och gamla klassiker som alla känner igen och kan sjunga med till. Självklart går det bra att lämna en lista med önskelåtar innan. Givetvis får gästerna gärna önska låtar under kvällen.

I priset ingår en bra ljudanläggning, ljusanläggning, transport, riggning och upp till 4 speltimmar före 01.00. För längre speltid, större ljudanläggning, bättre ljus, rök och annat som höjer stämningen: mina priser 

Har du fler frågor eller vill göra en bokning: Kontakt

DJ med ljud vid er Champagnefrukost! Endast 4500:-

En fin tradition i samband studenten är att träffas för champagnefrukost. Ofta nöjer man sig med att någon har med en bärbar högtalare för musiken. Varför inte göra er champagnefrukost till något alldeles extra med en DJ som spelar skön musik i riktigt bra högtalare!

Jag är på plats när gästerna kommer och spelar sköna Grooves under festen. Detta kommer gästerna att tala om länge!

I priset ingår ca 2 timmars spelning, bra ljudanläggning, elverk och tält till DJ (om det behövs) samt transport (inom ca 4,5 mil från Åkersberga) och riggning.

För längre speltid, pris vid längre transport, större ljudanläggning, rök och annat som höjer stämningen kontakta mig här eller se mina priser 

Bokningsregler.

Helt fri avbokning fram till 30 dagar före tillställning oavsett anledning. Vid avbokning mellan 14 – 30 dagar innan tillställning debiteras 10% av överenskommen summa. Vid avbokning 7 – 14 dagar före tillställning debiteras 25% av överenskommen summa. Vid avbokning senare än 7 dagar före tillställning debiteras 50% av överenskommen summa.