DJ Mattias Nyström är karaokevärd

Hyra karaoke

Få saker kan sätta fart på festen som KARAOKE

DJ och karaoke

Hyra karaoke – Jag kan också ha med mig karaoke som ett inslag när jag är DJ hos er för en ”riktig helkväll”. Att kombinera ett DJ-set med Karaoke brukar vara riktigt roligt. När jag är karaokejockey står ni själva för sången medan jag sköter tekniken och presenterar.

Ett vanligt upplägg är att starta med Karaoke efter middagen. Kanske har de olika borden eller grupperna på festen fått i uppdrag att sjunga en låt ni som ordnar festen valt ut. Det brukar få eventuell blyghet att släppa och Karaoken att sätta fart. När gästerna ”sjungit av sig” kör jag igång dansen men gäster som önskar sjunga mer får bryta in under kvällen.

När du bokar mig som DJ kostar det 500:- extra att kombinera med karaoke.  Vi använder samma ljudanläggning som till dansen kompletterat med ett karaokepaket som innehåller allt som behövs för karaoken med undantag av TV/Projektor. I paketet ingår 2 mikrofoner, karaokespelare samt ett skivpaket med ca 400 låtar, varav 150 svenska, som jag som DJ vet att folk gillar att höra och sjunga med till!

Observera att TV/Projektor ej ingår i paketet och behöver beställas till extra om det ej finns på plats.

Här är en filmsnutt från en Karaokekväll

Hyr karaoke anläggning

Du kan hyra en lättskött karaokeutrustning med ca 400 karaokelåtar av mig och sköta allting själv. Priser och mer information hittar du HÄR

Låtlistor hittar du HÄR

 DJ Mattias Nyström är karaokevärd